Wat begon als een goed overdacht experiment heeft zich ontpopt als gewaardeerd initiatief onder jagers! Na bijna 250 deelnemers is dit een mooi moment om de balans op te maken. Over een week begint de winterrust in mijn jachtvelden in Utrecht en Brabant, tijd om te evalueren, plannen te maken, te klussen en te genieten van heerlijke, zelfgemaakte lekkernijen van gans. De ganzencursus heeft zijn meerwaarde inmiddels bewezen, met zo’n 250 tevreden en positieve deelnemers op locatie in Linschoten en op prachtige locaties in den lande.

Hartelijk dank voor het vertrouwen aan diverse jachtcombinaties en gezelschappen, de commissie Jonge Jagers en Hemker en Bekking Twello.

Nieuwe data beschikbaar: 
De cursus ‘beter meer ganzen jagen’ van Reinier Enzerink richt zich op het verhogen van de effectiviteit van de ganzenjager. Wat kan er bij u beter? Samen gaan we ontdekken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen!

We gaan gezamenlijk een jachtsessie op de ganzen voorbereiden. We gaan in gesprek over de spannende en uitdagende facetten van de bejaging van ganzen. Hoe zet je lokkers goed neer, rekening houdend met de windrichting, het seizoen en de trek? Welke lokkers zijn er op de markt en wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je je goed verstoppen en krijg je ganzen goed binnen schot? Hoe gebruik je lokgeluiden? En hoe geef je al die ganzen die je vervolgens in jouw jachtveld schiet een goede bestemming?

Kosten
Voor €65,- neem je een dagdeel deel aan de cursus, deze sluiten we af met een proeverij van ganzenproducten.

Wil jij ook een betere ganzenjager worden?

  Op welke dag wil je deelnemen?

  Met hoeveel personen kom je?

  Reageren

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Facebook
  Twitter
  Visit Us
  Follow Me
  LinkedIn