Lijst van ganzenverwerkers

Deze pagina is bedoeld voor jagers die een smakelijke manier zoeken om hun geschoten ganzen een goede bestemming te geven. Om hen te helpen is hieronder een overzicht opgenomen van diverse bedrijven en de mogelijkheden die zij bieden om voor jagers geschoten ganzen(vlees) te verwerken. Uiteraard kunnen ook consumenten hun voordeel doen met deze opsomming van bedrijven met een heerlijk, culinair wildassortiment.

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend, neem altijd even contact op! Van aanleverende jagers wordt uiteraard verwacht dat zij zich houden aan de regels van de wildhygiëne en het vlees controleren met een hagelmagneet.

Fysieke winkel
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken (minimaal 10 kg)

Fysieke winkel
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken (minimaal 5 kg)

Fysieke winkel
Ganzenvlees laten verwerken (minimaal 10 kg)

Online bestellen

Fysieke winkel
Ganzenvlees laten verwerken (minimaal 5 kg)


Warder, Noord-holland
meijerenmeijer@zonnet.nl
06-52480139

Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen
Ganzen worden opgehaald (in overleg)

Fysieke winkels
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken (tegen betaling)
Ganzen in de veren brengen

Fysieke winkels
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken (minimaal 25 kg)


Alleen verkoop aan bedrijven
Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen

Fysieke winkel
Online bestellen (alleen per email)
Ganzenvlees laten verwerken

Wildhandel Arjan de Wit

Nieuwerbrug aan de Rijn, Zuid-Holland
Arjandewit@live.nl
06 55100457

Online bestellen (bij voorkeur per Whatsapp)
Ganzen in de veren brengen (tegen betaling)
Ganzen laten uitsnijden (tegen betaling)

Fysieke winkel
Online bestellen (alleen per email)
Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen
Ganzen worden opgehaald (in overleg)

Fysieke winkel
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen

Online bestellen

Fysieke winkel
Online bestellen

Fysieke winkel
Online bestellen

Fysieke winkel
Online bestellen
Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen
Ganzen worden opgehaald (in overleg)

Fysieke winkel
Ganzenvlees laten verwerken
Ganzen in de veren brengen

www.ruig.nl
36 locaties in Nederland
info@ruig.nl
(0)118-490880

Fysieke winkel
Online bestellen


Bent u of kent u nog een bedrijf dat in dit overzicht mag? Meld u via onderstaand formulier!


    Ganzencursus

    Wil je een betere ganzenjager worden of meer weten over de ganzenjacht? Doe mee met deze cursus! Resultaat van de cursus is onder andere dat jagers effectiever worden in hun jachtveld, ganzenvlees goed wordt bestemd en weinig ganzen worden aangeschoten. Wat de cursus precies inhoudt en wat mensen ervan vonden, lees je hier. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief over deze cursus.

    Wat vinden de deelnemers van de ganzencursus?

    4,7
    4,7 van 5 sterren (op basis van 116 reviews)
    Uitstekend69%
    Heel goed28%
    Gemiddeld3%
    Slecht0%
    Verschrikkelijk0%

    Super leuk en leerzaam

    29 januari 2025

    Onlangs hebben wij deelgenomen aan de ganzencursus die Reinier organiseert. Super leuk en leerzaam. Wij hadden hem uitgenodigd om op locatie te komen bij Schietbaan ’t Ruurlose Broek in Ruurlo. Handige tips gekregen waar je de lokkers moet plaatsen, welke lokkers prettig zijn en compact om mee te nemen.

    Hij benadrukt het belang van camouflage en het gebruik van natuurlijke materialen zoals takken, gras en riet om je hut in het landschap te integreren. Dit zorgt ervoor dat je onopgemerkt blijft voor de ganzen, die vaak een scherp oog hebben voor alles wat uit de pas loopt.

    Leuke flyers meegekregen van winkels waar gans wordt verkocht, die gaan we ook zeker bestellen!

    Schietbaan 't Ruurlose Broek

    Aanvulling algemene kennis

    27 januari 2025

    Intressante lesstof en praktische tips, voor de beginnende jager

    René

    Een alles omvattend verhaal omtrent de gans

    27 januari 2025

    Een brede uitleg met een goede opbouw. Alles belicht vanuit een positieve gedachte wat de cursus zeker nog interessanter maakt.

    Mooi om ook de ervaringen van andere cursisten mee te krijgen. Top.

    Hans van Bemmel

    Gevolgd als poelier niet als jager

    27 januari 2025

    Een zeer interessante dag veel informatie en enthousiasme, ook voor de verkoper/poelier en kok een cursus om meer informatie te verkrijgen over het harde werk van de jager en de gang van zaken in Nederland.

    Donald

    Geweldige inspiratie in ganzenbeheer, jacht en gans in de keuken

    27 januari 2025

    Een inspirerende ganzencursus die elke jager nieuwe inzichten zal geven. Van schot tot bord, genieten van wat de natuur ons biedt en op duurzame wijze beheren. Heel interactief met verschillende jagers en zelfs poeliers was het een leerzame dag.

    Reinier is zeer gepassioneerd en de neiging om het direct in het veld toe te passen was de hele cursus bij mij aanwezig!

    Toine Dinkelberg